dotNED avondsessie: Azure Networking for Developers

Date 23-02-2023
Time 18:00 - 20:30
Theme Azure
Location
  • Info Support
  • Kruisboog 42
  • 3905 TG Veenendaal
Speaker Jeroen Koelewijn Thomas de Klerk
Description Met de introductie van devops en zeker in combinatie met de cloud, moeten teams steeds vaker ook zelf kennis hebben van netwerk technologie. Maar soms kan dat bij een eerste kennismaking wel voelen als het bekende bomen en bos verhaal.

In deze sessie behandelen Jeroen Koelewijn en Thomas de Klerk een aantal key netwerk componenten van Microsoft Azure, denk daar bij aan VNet, IP addressing, NAT, VPN Gateways, Express Routes, (global), Virtual Wan, (Global) Peer-to-Peer networking, Loadbalancers, Frontdoor, Azure Firewall, Application Gatways, etc, etc.

In het bijzonder zullen we ingaan op de verschillende op de netwerktechnologie van Azure paasdiensten, inbound en outbound ip-adressen, access restrictions, private endpoints, hybrid connections en virtual network integration. Hoe verbind je de diverse diensten met elkaar.

We zullen dit uitleggen aan de hand van diverse netwerk diagrammen waar al deze componenten zijn toegepast. En we zullen uiteraard ook het een en ander in de Azure omgeving laten zien.

Avondsessie georganiseerd door dotNED en Info Support.

We beginnen om 19:00 maar je bent vanaf 18:00 welkom voor een hapje, drankje en om bij te praten met mede-ontwikkelaars.
More info Azure Networking for Developers bij Info Support (dotned.nl)