Agile Consortium Jaarcongres 2018

Date 11-10-2018
Time 09:00 - 20:00
Theme Agile
Location
  • Landgoed Zonheuvel
  • Amersfoortseweg 98
  • 3941 EP Doorn
Speaker
Description Een dag vol met inspirerende sprekers en interactieve workshops! In lijn met eerdere edities is het AC Jaarcongres 2018 weer een dag om naar uit te kijken. Het evenement biedt een uitnodigend programma met bekende keynote sprekers, leuke en leerzame parallelle sessies en terugkoppelingen uit de diverse werkgroepen.

Dit jaar is het thema: De Impact van Agile.

Agile werken, we kunnen er niet meer omheen. Een groot aantal organisaties heeft agile werken geadopteerd en organisaties die deze stap nog niet hebben gemaakt overwegen dit. Ook de verschillende vakverenigingen voor projectmanagement, architectuur, functioneel beheer, lean, verandermanagement en marketing zijn actief aan de slag met het onderwerp agile werken. Voor al deze partijen is een belangrijke vraag:  WAT IS DE IMPACT VAN AGILE?

Impact op de organisatie in termen van productontwikkeling of dienstverlening. Impact op klanten. Impact op de medewerkers qua mindset en de impact op de functie of rol. Impact vanuit kansen en bedreigingen. Welke impact heeft de transformatie naar agile werken bij jou of jouw organisatie gemaakt, of welke impact is hier te verwachten? Zijn de verwachtingen tot nu toe uitgekomen? Wat zijn de drempels? Welke gevolgen heeft agile werken op medewerkers in jouw organisaties gehad? Op welke manier is de organisatie veranderd? Kortom, tijd om samen stil te staan bij de impact die agile heeft gemaakt.

Om 13.30 uur presenteren Johan Vink en Thom van de Lagemaat: "Naar een op ontwikkeling gericht career framework".
More info De website van het Agile Consorium