Congres Architectuur in de zorg

Date 22-06-2023
Time All day event
Theme Cloud
Location
  • Hotel Papendal
  • Papendallaan 3
  • 6816 VD Arnhem
Speaker
Description De 14e editie van het congres Architectuur in de Zorg heeft als thema:

Architectuur in de Zorg: Samen Beter!

Digitale Architectuur bedrijven is een teamsport.
Je hebt mensen met verschillende competenties nodig om het gezamenlijke einddoel te behalen. Medewerkers en managers hebben behoeftes en ideeën over hoe ze de zorg kunnen verbeteren. De digitale architect beschrijft en maakt het beeld van dit doel. De projectleider stippelt uit hoe we daar binnen budget en op tijd gaan komen. De bouwers en beheerders moeten het realiseren en onderhouden.
Zo spelen we samen het spel van innovatie in de zorg. Ieder op onze eigen positie maar wel samen in hetzelfde (speel)veld.

Het congres is hét informatie- en netwerkplatform van professionals die in deze sector werkzaam zijn:
DANW, GS1 Nederland, HL7 Nederland, IHE Nederland, NEN, Nictiz en de NVKI zijn de drijvende krachten achter dit congres.

Get Cloud Control!

Info Support is aanwezig met een stand om u mee te nemen naar de cloud.

Bent u op zoek naar de voordelen die cloud kan bieden voor uw organisatie? Bent u benieuwd hoe u middels cloud uw digitale ambities kan versnellen en of verruimen? Bent u zoekende naar een gefundeerde cloud roadmap voor uw IT landschap?

Of het nu gaat om het bepalen van een juiste cloud strategie, bepalen van de cloud business case voor uw IT capabilities of gaat om het neerzetten van een efficiënt en effectief cloud operating model, vanuit Info Support zijn we graag uw onafhankeleijke strategische cloud sparringspartner.

Kom langs op de stand om met ons te sparren.

 
More info