Content Conference

Date 01-06-2023
Time 09:00 - 17:00
Theme Artificial Intelligence
Location
  • Media Plaza (Jaarbeurs)
  • Jaarbeursplein 6 6
  • 3503 RM Utrecht
Speaker k.pot Joop Snijder
Description Content Conference 2023: content is mensenwerk

We staan aan de vooravond van een (volgende) revolutie in content en contentmarketing. Door de opkomst van AI-technologie als ChatGPT, DALL-E en Bard rijst de vraag: wat is content in 2023? Is contentcreatie nog wel mensenwerk? En hoe ga je het organiseren: van het bepalen van je strategie en doelen tot het creëren van verhalen die voor engagement en goede resultaten zorgen?

Tijdens de 3e editie van Content Conference gaan we back to basics! Met een duidelijke no-nonsense strategie, originele en super relevante verhalen én technologie en tools die niet in de weg staan, maar je volop ondersteunen. Of je nu werkt in B2B, B2C, non-profit of overheid. Volg inspirerende keynotes & praktische expertsessies en breid je netwerk uit.

Hoe optimaliseer je het contentproces in je organisatie met behulp van AI?

Hoe richt je ChatGPT in ter ondersteuning van je marketing en communicatie? Hoe kan het bijvoorbeeld helpen bij contentcreatie, of bij het schrijven van een goede prompt, en welke nieuwe skills heb je dan nodig? Wat moet je in ons vak eigenlijk weten van de techniek van AI? En last but not least, hoe rol je dit alles uit in de organisatie? Veel vragen, maar Kim Pot en Joop Snijder geven inzicht in deze praktische sessie over het gebruik van ChatGPT voor content.

Kim Pot is MarCom-adviseur en freelance tekstschrijver. Haar blogs op Frankwatching hebben meer dan een miljoen views.
Joop Snijder is Head of Research Center AI bij Info Support en werkt inmiddels acht jaar met artificial intelligence.
More info Content Conference | 1 juni 2023 | Frankwatching