Digital Days Veenendaal: Tech Day

Date 24-09-2021
Time 09:00 - 15:00
Theme Various
Location
  • De Basiliek
  • Wiltonstraat 56
  • 3905 KW Veenendaal
Speaker
Description Digital Days Veenendaal is hét IT & New tech event voor jongeren van Midden-Nederland. Het ruim 30 uur durende event bestaat uit drie onderdelen: Hackathon, Game Battle en Tech Day. Tijdens de Tech Day worden jongeren in masterclasses geïnspireerd door nieuwe technologieën, zoals Artificial Intelligence, Internet of Things en Augmented Reality. De jongeren werken in teams om, onder begeleiding van experts uit de praktijk, innovatieve oplossingen te denken voor technische vraagstukken.

Leerlingen van het voortgezet onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Nijkerk of Barneveld zijn welkom op de Tech Day. Studenten die benieuwd zijn naar alle ontwikkelingen in de wereld van IT. Die niet bang zijn om out-of-the-box te denken. Degenen die het verschil gaan maken in de digitale toekomst. Die met hun klasgenoten de ultieme challenge aangaan.

Eerder dit jaar werden de Hackathon en de Game Battle nog grotendeels online gehouden. De Tech Day vindt live plaats in De Basiliek in Veenendaal. In gave masterclasses worden de deelnemers helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Om te ervaren hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Om de nieuwe dimensie te ervaren waarin mensen en computers met elkaar communiceren en vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in te stappen.

Info Support is hoofdsponsor van Digital Days Veenendaal.
More info de Digital Days website