dotNed Saturday

Date 13-05-2023
Time 09:00 - 16:00
Theme .NET
Location
  • Xpirit
  • Laapersveld 27
  • 1213 VB Hilversum
Speaker Jarne Van Aerde Tom van den Berg
Description Op zaterdag 13 mei vindt weer hét Nederlandse .NET community event plaats: dotNed Saturday!

Eén van de sprekers van Info Support zal Jarne van Aerde zijn, met zijn sessie 'Deliver Software with Confidence'.

Ben je net zo zelfverzekerd om je code in productie te krijgen als toen je het schreef? Of is er een soort angst dat het straks allemaal mis kan gaan voor duizenden gebruikers?

Bij zijn huidige klant waren er verschillende uitdagingen die aangepakt moesten worden. Zaken zoals pull requests die lang openstonden, wat resulteerde in een verouderde master. We deden alleen handmatige tests voordat we naar productie gingen. Onze deploys naar productie namen ook veel tijd in beslag en gebeurden niet frequent. Tot slot hadden we ook problemen om onze wijzigingen compatibel te houden bij het uitvoeren van zaken zoals een database-migratie.

In deze sessie zal Jarno je meenemen door de veranderingen die we hebben aangebracht en het positieve effect dat het heeft gehad op onze development en klanten. Je zal meer te weten komen over technieken zoals 'faster to master', test automation, auto deployments en hot compatibility.

Tom van den Berg geeft de sessie 'Getting grip on your non-functionals using the power of Azure'.

Ben je ooit in de situatie geweest waarvan je wenste dat je die failover-strategie had getest? Of ben je midden in de nacht wakker geworden omdat een database de belasting van je systeem niet aankon? Hoeveel van jullie testen regelmatig hun niet-functionele vereisten?

Vooral als je een bedrijfskritische applicatie bouwt, zijn non-functionals net zo belangrijk als de functionele vereisten. Non-functionals zijn de eisen die gemakkelijk worden vergeten. Hoe kan je er zeker van zijn dat codewijzigingen geen van deze vereisten in gevaar brengen? Zonder uw ontwikkelproces te vertragen? Dat je applicaties bestand zijn tegen infrastructuurstoringen? Tom laat je in deze sessie zien hoe je met de kracht van Azure grip krijgt op je niet-functionele eisen.

 
More info https://dotnedsaturday.nl/