Dutch Data Dude Farewell Tour

Date 07-11-2018
Time 19:00 - 20:15
Theme Big Data, Microsoft
Location
  • Info Support B.V.
  • Kruisboog 42
  • 3905 TG Veenendaal
Speaker
Description In een inspirerende sessie neemt Jeroen ter Heerdt - Technical Evangelist en Data & Advanced Analytics van Microsoft - ons mee in de wondere wereld van data en wat je daar anno 2018 allemaal mee kan. Of beter gezegd, wat je allemaal mist wanneer je niet goed weet wat je ermee kan. Of niet goed weet welke data er allemaal is, wat de kwaliteit ervan is, hoe je erbij kan, enzovoort. Want zonder data, geen AI, en zonder data & AI, gaat je concurrent er met je gemiste kansen vandoor… Slim omgaan met je data, moet dan ook een prominente plek hebben in de strategie van ieder bedrijf dat ook na 2020 wil overleven!

Jeroen noemt zichzelf de Dutch Data Dude, een graag geziene data nerd, spreker op grote podia, een man met een visie en een mening die hij graag op enthousiaste manier deelt met zijn publiek. Hij verruilt binnenkort het Nederlandse Microsoft kantoor voor het hoofdkantoor in Redmond. Voordat hij dat doet, deelt hij nog één keer zijn ongezouten mening met ons lage landers in zijn Farewell Tour. En deze avond doet hij dat op ons podium, bij Info Support. Vaarwel, Jeroen!
More info Info Supporters kunnen zich op de gebruikelijke manier inschrijven voor deze Info Support Kennis Avond (ISKA). Externen zijn van harte welkom maar dienen zich hier aan te melden, want het aantal plaatsen is beperkt.