Frankwatching Meetup AI-content

Date 05-10-2023
Time 13:00 - 17:00
Theme Artificial Intelligence
Location
  • MeetUp Jaarbeurs Utrecht - Beatrixgebouw
  • Jaarbeursplein 6
  • 3521 AL Utrecht
Speaker Willem Meints
Description Generatieve AI is misschien wel de belangrijkste tech-ontwikkeling ooit. Een die niet te stoppen is. De vraag is dan ook niet óf, maar wannéér je ChatGPT en andere AI-tools gaat implementeren in je content en marketing. Hoe pak je dat effectief aan? Welke processen, afdelingen en kanalen hebben het meeste baat bij AI? Hoe zet je AI in om de drempel voor contentcreatie en copywriting te verlagen, of om persoonlijker te communiceren?

Laat je tijdens deze Meetup inspireren om de juiste next step te zetten. We trappen de middag af met een praktische sessie over het formuleren van prompts. Leer ook op welke niveaus en voor welke formats je ChatGPT allemaal kunt toepassen. Luister naar best practices, stel je brandende vragen aan de experts en praat, onder het genot van een drankje en hapje, gezellig na met vakgenoten.

Om 14.20 uur spreekt Willem Meints over 'Prompt engineering voor gevorderden'.

Willem Meints is Chief AI architect voor Aigency. In zijn dagelijks werk begeleidt hij diverse data scientists bij het realiseren van AI oplossingen waaronder applicaties op basis van large language models zoals ChatGPT. Next level prompts schrijven! Wanneer is een prompt compleet? Hoe kun je slim samenvoegen en tot 1 mega prompt komen? Hoe werk je met regelnummers? Hoe krijg je de juiste tone of voice? In deze demo laat Willem zien waar je allemaal op moet letten bij het schrijven van effectieve prompts. Zo weet jij hoe je de gewenste resultaten uit ChatGPT haalt en kun je de tool optimaal benutten.
More info Meetup AI-content | 5 oktober 2023 | Frankwatching