Future Festival Bootcamp

Date 13-04-2018 t/m 15-04-2018
Time 10:00 - 18:00
Theme Agile, Blockchain, Software development
Location
  • Startup Village Event Space
  • Science Park 608
  • 1098 XH Amsterdam
Speaker
Description Let’s re-invent the way we pay at festivals!

Van 13 tot en met 15 april organiseert Info Support in samenwerking met MoneYou , Ace Venture Lab en festivalorganisator DGTL de ‘Future Festival Bootcamp’. Op Startup Village in Amsterdam gaan IT-, design- en business studenten samen met onze experts aan de slag om een innovatieve en out-of-the-box betaaloplossing te bedenken, bouwen en pitchen. Doel: de festivalwereld op zijn kop zetten met dit nieuwe betaalinitiatief.

Programma

Dit driedaagse bootcamp trapt af op vrijdag 13 april met het schetsen van de context en de uitdagingen waar de financiële sector voor staat. Vervolgens worden inspirerende workshops verzorgd over agile methodology, customer journey mapping en investor pitching.

Op 14 april in de ochtend worden nog enkele technologieworkshops gegeven over API’s en Blockchain Technology. Dit geeft de studenten de bagage om in de middag aan de slag te gaan in een 24-uurs hackathon. Daarin worden de deelnemers in teams uitgedaagd om in een ‘pressure cooker’ situatie een ontwerp en prototype te maken en te coderen voor een app of cloudoplossing. 

Op 15 april worden de oplossingen om 13:30 uur voor jury en publiek gepitcht in de Event Space van Startup Village in Amsterdam. De beste ideeën krijgen de kans om te worden uitgewerkt in de gloednieuwe spaar-en betaal-app MoneyouGo.

 
More info Website van Future Festival Bootcamp