Hackathon – Digital Days 2022

Date 25-02-2022
Time 09:00 - 18:00
Theme Digital Days
Location
  • Digitaal
  • Veenendaal
Speaker
Description Update: vanwege storm Eunice is de Hackathon verplaatst naar vrijdag 25 februari!

Hoe zorgen we er samen voor dat wij met z’n allen gezond blijven leven? Hier is onder andere kennis, bewustwording en innovatie voor nodig. Innovatievraagstukken vragen om data-analyse en creatieve oplossingen. Wil jij ook een bijdrage leveren aan zo’n innovatief vraagstuk? En deel je graag jouw kennis, visie en idealen? Doe dan op vrijdag 18 februari mee met de Hackathon van de Digital Days. Op verschillende locaties in regio Foodvalley ga jij samen met andere studenten aan de slag met verschillende IT-vraagstukken vanuit het bedrijfsleven. Ga jij deze uitdaging aan? Grijp je kans en meld je aan.

In cross-over teams buig je, onder leiding van experts uit de praktijk, over IT-vraagstukken vanuit het bedrijfsleven. Je analyseert data en bedenkt samen met je team innovatieve oplossingen en prototypes. Deze pitch je samen met jouw team online aan de jury. Het winnende team gaat naar huis met de Digital Days Hackathon Trophy 2022 en de eeuwige roem!

Vanuit de studioruimte in het Technova Collega wordt de hackaton georganiseerd. Studeer jij in de richting van IT, Techniek, Media, AgroFood, Bedrijfskunde aan een MBO of HBO? Of volg je een andere studie en wil je ook graag meedoen? Dat kan! Breng dan jouw skills in de praktijk tijdens de Hackathon van de Digital Days en meld je aan. Je hebt alleen een eigen laptop of computer nodig en niet te vergeten, een goede internetverbinding.

 
More info Hackathon – Digital Days (digital-days.nl)