ICT Campus / De Meester Spreekt

Date 05-03-2021 t/m 05-02-2021
Time 13:00 - 15:15
Theme Innovatie
Location
  • Online
Speaker
Description Op vrijdag 5 maart is weer het kennis- en netwerkevent ‘De Master Spreekt’. Dit keer over datagedreven innovatieve diensten in de ICT Valley.

De Master Spreekt vindt drie keer per jaar plaats bij de Hogeschool Utrecht. Voor de editie van 5 maart is ICT Campus de partner. Tijdens deze ‘De Master Spreekt’ laten Sjoerd Perfors (Flitsmeister) en Lammert Vinke (Info Support) zien hoe technologie toegepast kan worden om problemen op te lossen. Technologie an sich heeft geen waarde. Het gaat om toepassing van technologie om een probleem op te kunnen lossen. Zo slaan tech-bedrijven een brug tussen een bepaald domein en digitale technologie. Tijdens deze ‘De Master Spreekt’ worden hiervan twee aansprekende voorbeelden toegelicht binnen ICT Valley (samenwerking in de ICT-sector in de regio Foodvalley).

Verwacht een inspiratiesessie waarin je nieuwe kennis en ideeën opdoet over digitale transformatie en datagedreven IT-organisaties. Er is ruimte voor discussie en interactie met de aanwezigen tijdens deze kennis- en netwerkbijeenkomst.
More info en aanmelden:
de website van de Hogeschool Utrecht