ICT-Valley Sharing innovation

Date 12-10-2022
Time 15:00 - 18:00
Theme Digital Twin
Location
  • Impulse gebouw, Wageningen Campus
  • Stippeneng 2
  • 6708PD Wageningen
Speaker
Description Kom langs bij Sharing Innovation en laat u inspireren en verwonderen door experts en ondernemers. Er is voldoende ruimte voor gesprek met andere ondernemers en organisaties uit onze Regio Foodvalley om erachter te komen wat een Digital Twin voor u zou kunnen betekenen.

Door technologische ontwikkelingen in data gedreven werk is het tegenwoordig mogelijk om een Digital Twin in te zetten. Een Digital Twin gebruikt actuele data om overzicht en inzicht te krijgen in de complexe omgeving waar een organisatie zich in bevindt. Een Digtial Twin helpt problemen te voorspellen, nieuwe systemen te testen, maar is ook inzetbaar binnen een bestaand (productie) proces. Daarnaast zorgen ze voor een snellere en trefzekere marktintroductie van nieuwe producten, ze verminderen faalkosten, kunnen de supply-chain stroomlijnen en voorspellen veranderingen die van impact zijn op uw organisatie.

Bij dit event zal Lammert Vinke een sessie verzorgen. Hij vertelt waar je moet beginnen als je met een Digital Twin in je organisatie aan de slag wilt en ook wat daarvoor nodig is om dat succesvol te laten zijn.
More info