Info Support Research Demo Day

Date 13-06-2018
Time 16:00 - 18:00
Theme Artificial Intelligence, Software Architecture
Location
  • Info Support
  • Kruisboog 42
  • 3905 TG Veenendaal
Speaker
Description Info Support organiseert op woensdag 13 juni a.s. vanuit haar Research Center een allereerste Demo Day. De sessie, die plaatsvindt op het hoofdkantoor van Info Support, is voor iedereen die geïnteresseerd is in wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Artificial Intelligence en Software Architecture. Laat jij je inspireren? Aanmelden kan tot maandag 11 juni a.s.

Programma

De Demo Day wordt om 16:00 uur afgetrapt door Dennis Joosten, Chief Technology Officer (CTO) van Info Support. Hij vertelt meer over Info Support Research en de Research Domeinen Artificial Intelligence en Software Architecture. Daarna zoomen Joop Snijder, Head of Research AI, en Rinse van Hees, Head of Research SA, dieper in op Artificial Intelligence en Software Architecture

Om 16:45 volgen de Research Insights van Cas Jongerius, Laurence Saes en Elias el Khaldi Ahanach, drie WO-studenten, die ingaan op respectievelijk ‘Quantifying Chatbot Performance by Data Analytics’, ‘Unit test generation using machine learning’ en ‘Deriving processes and relations from the logs of an event-driven system’.

De Demo Day wordt afgesloten met een interactieve sessie, waarin we samen onderzoeken welke vragen op het gebied van Artificial Intelligence en Software Architecture interessant kunnen zijn voor toekomstig wetenschappelijk onderzoek. Het programma eindigt rond 18.00 uur. Er is daarna de mogelijkheid om te blijven eten.
More info Ben jij benieuwd naar de wetenschappelijke insights op het gebied van Artificial Intelligence en Software Architecture en wil je de Demo Day bijwonen? Aanmelden kan tot 11 juni a.s. door een e-mail te sturen naar Guido Hanegraaf, met daarin of je blijft eten of niet en of je dieetwensen hebt.