Inspiratiesessie Smart Energy NL

Date 07-02-2020
Time 14:30 - 17:15
Theme Artificial Intelligence, Big Data, Data & Analystics, Data Science
Location
  • Newday Offices
  • Atoomweg 50
  • 3542 AB Utrecht
Speaker Bas Niesink
Description Op vrijdag 7 februari is Info Support aanwezig op de inspiratiemiddag 'Data, zondvloed of redding?', die wordt georganiseerd door Smart Energy NL. Smart Energy NL stimuleert kennisdeling over en samenwerking binnen de energietransitie. De groep bestaat sinds 2009 en telt ruim 2000 leden. Zij werken o.a. bij overheden, ontwikkelaars, energiebedrijven, onderwijsinstellingen, netbeheerders, adviesbureaus en installateurs.

Energietransitie en data

Meer en meer data is beschikbaar en wordt verzameld. Juist op het gebied van de energietransitie. Alleen wat wordt er met de data gedaan en helpt het daadwerkelijk betere en efficiëntere resultaten op te leveren? Tijdens deze middag deelt een breed scala aan deskundigen hun ervaringen. Zij staan stil bij succesvolle cases, maar geven ook voorbeelden van hoe je in data kunt verdrinken.

Tijdens deze inspiratiesessie is Info Supporter Bas Niesink, Data Scientist, een van de acht sprekers. In zijn sessie 'Met data de impact van het weer op storingen vaststellen', vertelt hij over een succesvol project bij Liander.

 
More info De website van Smart Energy NL