J-Fall 2015

Date 05-11-2015
Time All day event
Theme Java
Location
  • CineMec
  • Laan der Verenigde Naties 150
  • Ede
Speaker
Description Op donderdag 5 november 2015 organiseert de NLJUG wederom hét Java-evenement van Nederland: J-Fall 2015. Dit jaar zal J-Fall 2015 plaatsvinden op een nieuwe locatie in de bioscoop CineMec in Ede. De CineMec biedt toegang tot meer mensen, is ruimer opgezet, bevat een grotere keynotezaal en door de bioscoopconstructie heb je als bezoeker altijd goed zicht op het scherm en de spreker in alle zalen.

Natuurlijk heeft de programmacommissie ook dit jaar weer gewerkt aan een spraakmakend programma met nationale en internationale topsprekers. Dit jaar bevat het programma maar liefst 42 sessies van maar liefst 54 spraakmakende sprekers. Dat zijn meer sessies en sprekers dan J-Fall ooit gehad heeft.

Maar wie komen er dan allemaal hun kennis en kunde delen op J-Fall 2015? Arun Gupta (Red Hat) zal zowel de sessie "Refactor your Java EE application using Microservices and Containers", als het hands-on lab "Docker and Kubernetes Recipes for Java Developers" verzorgen. Later op de dag zal Ray Tsang (Google) een "how to" sessie geven over "Java-based microservices, containers and Kubernetes". Verder zal Bert Ertman de presentatie "Microservices for Mortals" voor zijn rekening nemen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer presentaties, sessies en hands-on labs, die je kunt bezoeken. Klik hier om het complete programma voor J-Fall 2015 te bekijken.

De registratie voor J-Fall 2015 is vanaf heden geopend en zal uiterlijk op 23 oktober sluiten (of wanneer de beschikbare plaatsen vol zijn). Bij de registratie vragen we je om een keuze te maken uit de verschillende sessies, die je wilt bezoeken. Jouw keuze is niet bindend. Wij vragen dit enkel, zodat we de grootte van de zalen kunnen afstemmen op het verwachte aantal bezoekers. Ondanks het feit dat J-Fall 2015 nu op een grotere locatie plaatsvindt dan voorheen, kunnen we helaas nog steeds niet al onze leden toegang bieden. Dus registreer je daarom zo snel mogelijk, zodat je J-Fall 2015 niet hoeft te missen!

Eventbrite - J-Fall 2015
More info