Jaarcongres Agile Consortium Nederland

Date 02-11-2017
Time 09:00 - 21:00
Theme Agile, Start-up
Location
  • Cultuur- en Congrescentrum Antropia
  • Hoofdstraat 8
  • 3972 LA Driebergen
Speaker
Description Agile Consortium Nederland organiseert jaarlijks een congres. Dit jaar is het thema: de Kracht van Tegenstellingen als Drijfveer voor Organisatieverandering. 

Net als vorig jaar is er weer een hele dag met bekende key note sprekers, leuke en leerzame parallelle sessies en terugkoppelingen uit de diverse werkgroepen op de gebieden van Leiderschap en HR, DevOps. Vier rondes over zeven tracks: Leiderschap, HR, Cultuur, Change, Klantorganisaties, MarCom, en een ‘Masters’-track. 

Arnold van Poeteren (Info Support) en Maria van Elten (ALFAM) presenteren de bedrijfscase "Corporate Startup - from start to finish". ALFAM, dochteronderneming van ABN AMRO en verstrekker van consumptieve kredieten, heeft in samenwerking met Info Support en een aantal distributiepartners in 9 maanden tijd de eerste open API van Nederland op gebied van consumptief krediet geïntroduceerd. Met de introductie van een publieke API stelt ALFAM, via haar label DEFAM, distributiepartners in staat om het proces van kredietaanvragen volledig in hun eigen systemen te integreren. De ontwikkeling hiervan is volgens de corporate start-up methodiek opgepakt. In de sessie vertellen we hoe deze (corporate) start-up is uitgevoerd. Van initiatie tot implementatie in de organisatie. Meerdere invalshoeken komen aan bod: ervaringen van het team met de opstart en uitvoer, de samenwerking met de distributiepartners, hoe het proces door de organisatie ervaren is en hoe het uiteindelijke product (en nieuw opgedane best practices) geïmplementeerd is in de bestaande organisatie. Lessons learned en best practices.

 
More info Website van het Agile Consortium