Mobile Healthcare

Date 23-11-2017
Time All day event
Theme Augmented Reality, eHealth, Mobile Development
Location
  • Mediaplaza, Jaarbeurs Utrecht, Entree Oost
  • Croeselaan 6
  • 3521 CA Utrecht
Speaker
Description mHealth: zorgdiensten en zorginformatie via een mobiel apparaat. Hierdoor kan de kwaliteit, doelmatigheid en toegankelijkheid van de gezondheidszorg worden verbeterd. De toenemende vraag naar persoonlijke zorg-op-maat en de roep om meer patiënt empowerment vragen om structurele paradigma verschuivingen in de zorg. Patiënten, zorgorganisaties, zorgverzekeraars en de overheid ontdekken de kansen van het mobiele kanaal. Voor een effectievere behandeling, efficiëntere werkwijzen afname van zorgkosten. Toch zijn er ook barrières die opschaling in de weg staan. O.a. financiering, wet- en regelgeving, cultuur en draagvlak bij zorgvrager en medische professionals, uniformering en standaardisatie.

 

Het Mobile Healthcare congres is uitgegroed tot het grootste BeNeLux congres waarbij mHealth centraal staat. Teven is Mobile Healthcare en het jaarlijkse ontmoetingspunt van meer dan 750 belangrijke spelers uit de mHealth value chain. Het platform biedt u een overzicht van best-practices van eHealth implementaties, visies en strategieën en het brengt de belangrijkste spelers uit de mHealth value chain bij elkaar. Tijdens het congres wordt besproken hoe we de barrières slechten en met welke oplossingen, voor een doorbraak in mHealthcare!

 

Max Verhorst, Sales & Innovatie Manager van Info Support LifeApps, verzorgt de presentatie “Echte innovatie: betere zorg met Mixed Reality en de HoloLens”:
• Wat kan de zorg met Augmented en Mixed Reality?

• Welke toepassingen zijn er al voor de HoloLens?

• Een voorbeeld: goedkoper en sneller tumoren verwijderen.

 

Over Info Support LifeApps

Wij geloven dat de zorgdienstverlening in Nederland beter kan, door te bouwen op bewezen oplossingen, gecombineerd met technologische innovatie. Samen met onze klanten en partners realiseren wij oplossingen die ertoe doen.
• Ruim 30 jaar ervaring in innovatieve softwareoplossingen
• Grote expertise in zorgprocessen
• Meer dan 250 professionals

LifeApps ontwikkelt innovatieve toepassingen voor de zorg, zoals Client360 (cliëntportaal), ScreenConsult (beeldbellen) en Kanzi (dynamische, regel gedreven vragenlijsten). Daarnaast verbetert LifeApps de Nederlandse zorg met software voor de Microsoft HoloLens en zorgrobot Pepper. Dit alles doet LifeApps voor en met ziekenhuizen, zorginstellingen en ketenpartijen.
More info http://www.mobilehealthcare.nl/