Op weg naar een wendbare corporatie

Date 30-03-2017
Time 13:30 - 16:30
Theme Enterprise Architecture, Integration
Location
  • Info Support seminarruimtes
  • Kruisboog 42
  • 3905 TG Veenendaal
Speaker
Description Het is SWEMP (Staedion, Woonbron, Eigen Haard, Mitros, Portaal) en Info Support Real Estate Services een genoegen u hierbij voor de bijeenkomst “ICT het verschil op weg naar een wendbare corporatie?” uit te nodigen die op 30 maart aanstaande georganiseerd wordt.
More info Het samenwerkingsinitiatief SWEMP heeft elkaar gevonden in een samenwerking met lef. Op basis van één visie zet SWEMP in op veranderkracht voor een wendbare corporatie. Om goed en flexibel in te kunnen spelen op een steeds sneller veranderende omgeving vanuit een actieve en meer leveranciers-onafhankelijke houding. De eerste stappen in het samenwerkingsinitiatief zijn inmiddels gezet. Graag lichten wij voor u toe wat de visie van SWEMP voor de sector is en waar wij nu staan. Maar ook hoe wij hopen bij te dragen aan standaardisatie en best practice ontwikkeling in de corporatie branche.

Wij heten u op 30 maart aanstaande van harte welkom op de locatie van Info Support Real Estate Services aan De Kruisboog 42, 3905 TG Veenendaal. Aanmelden kan via de URL datarotonde.infosupport.com/30maart of door een mail te sturen aan datarotonde@infosupport.com. Graag tot 30 maart aanstaande!