Power BI Gebruikersdag

Datum 05-09-2020
Tijd All day event
Theme Business Intelligence
Location
  • Supernova (Jaarbeurs)
  • Jaarbeursplein 1
  • 3521 AL Utrecht
Speaker Martijn Veenvliet
Description Op zaterdag 5 september 2020 vindt er weer een nieuwe editie van de Power BI Gebruikersdag plaats in de Supernova van de Jaarbeurs Utrecht. Dit jaar hebben we plek voor 900 bezoekers en hopen we ook jou graag te mogen verwelkomen.

Dit keer zijn er naast de Gebruikersdag nog twee extra dagen:

  • Op donderdag 3 september is er een pre-conference trainingsdag. Een dag lang kun je je onderdompelen in een van de diverse onderwerpen, gegeven door topsprekers.

  • Vrijdag4 september staat in het teken van speciale en deep-dive sessies. Die gaan net even wat verder dan de gebruikelijke sessies en zorgen voor een leuke en leerzame dag.


Op zaterdag 5 september is er, zoals je inmiddels gewend bent, ook weer een vol programma met de keynote en daarna 5 parallelle tracks over alles van Power BI.

Reserveer bovenstaande dagen dus alvast in je agenda. Het belooft weer een Power BI topweek te worden met internationale sprekers en experts vanuit Microsoft!

Martijn Veenvliet spreekt op zaterdag 5 september over "Master Data Management met het Power Platform".

Binnen bedrijven komt het voor dat er veel verschillende definities zijn voor dezelfde objecten, zoals klanten, leveranciers, producten, locaties etc. Dit kan voor problemen zorgen in rapportages, doordat een klant bijvoorbeeld twee keer in het systeem staat. Om nieuwe problemen te voorkomen en huidige problemen op te lossen, is Master Data Management nodig. Tijdens deze sessie wordt er verteld over Master Data Management en hoe hiervoor een tool ontwikkeld kan worden met het Power Platform (PowerApps, Power Automate en Power BI).

 
More info De website van Power BI Gebruikersdag