Recharge Earth

Date 06-09-2023 t/m 07-09-2023
Time All day event
Theme
Location
  • Rotterdam Ahoy
  • Ahoyweg 10
  • 3084 BA Rotterdam
Speaker
Description Together towards a new energy system

Mensen bij elkaar brengen om gezamenlijk tot oplossingen te komen. De kracht van verbinding benutten om verandering teweeg te brengen. Dat is Recharge Earth. Het congres verbindt relevante partijen op het gebied van de energietransitie. Stakeholders die het hele spectrum van de nieuwe, duurzame energietoekomst vertegenwoordigen: van overheidsinstelling tot innovatieve ondernemer, van kennisinstituut tot netbeheerder en van energieopwekker tot (industriële) afnemer. Die veelzijdigheid is nodig. De energietransitie is dermate complex dat het voor geen enkele organisatie individueel op te lossen is.

Daarom organiseert Rotterdam Ahoy op 6 en 7 september 2023 voor de derde keer Recharge Earth. Dit jaarlijks terugkerende congres kenmerkt zich door een breed aanbod aan presentaties, workshops, debatten, exposanten en netwerkmogelijkheden. Het bereiken van een duurzame energietoekomst staat centraal.

Info Support en de energiesector

Het is duidelijk dat we toegroeien naar een nieuw energiesysteem. Onze energievoorziening gaat er heel anders uitzien, bestaande spelers die transformeren, nieuwe spelers en een andere dynamiek. In die dynamiek is IT onmisbaar. Evenals een partij die zowel de dynamiek kent als over de noodzakelijke IT competenties beschikt. Info Support is zo’n partij. Info Support heeft veel kennis van de energiemarkt. Onze specialisten werken met en veelal bij klanten om die energietransitie gestalte te geven.

U vindt Info Support met een stand op Recharge Earth.

 
More info Recharge Earth: https://www.recharge-earth.com/

Info Support / Energie: https://www.infosupport.com/branches/energie/