Team Foundation Server 2015 – What’s in it for you!

Date 22-10-2015
Time 18:00 - 21:00
Theme .NET
Location
  • Info Support
  • Kruisboog 42
  • Veenendaal
Speaker
Description In augustus dit jaar is Team Foundation Server 2015 officieel uitgekomen. Hoog tijd dus om te zien wat TFS 2015 allemaal te bieden heeft.

Zo navigeer je makkelijker door de product backlog en kan je inzoomen op specifieke taken. Met tags wordt het Kanban board overzichtelijker of in ieder geval informatiever. Het Kanban board heeft ook meer functionaliteit gekregen waardoor updates sneller ingevoerd en verwerkt kunnen worden. Aan de process templates is nu ook SAFe (Scale Agile Framework) toegevoegd. De ondersteuning voor GIT is uitgebreid met zaken als branch policies voor successful builds en code reviews. Maar de lijst met vernieuwingen gaat natuurlijk nog veel verder.

Op donderdag 22 oktober neemt Peter Toonen ons mee door de mogelijkheden van TFS 2015. We gaan kijken naar zaken als Git-support, de nieuwe build server met een uitstapje naar SonarQube. Binnen de sessie zal er veel ruimte zijn voor interactie en vragen.

De gratis bijeenkomst vindt plaats bij Info Support in Veenendaal. We beginnen om 19:00 uur maar je bent om 18:00 uur al welkom voor een hapje, drankje en een gesprek met collega-ontwikkelaars.

Over Peter Toonen:
Peter Toonen werkt bij Info Support en heeft in direct contact gestaan met het Product Team tijdens het TFS 2015 TAP programma. Hij kan ook uit praktijkervaring putten bij de inzet van TFS 2015 in de software ontwikkelstraat van Info Support.

See more at: http://www.dotned.nl/dotned-bijeenkomst/team-foundation-server-2015-what-s-in-it-for-you/?id=103#sthash.1Ykq2KDj.dpuf
More info