Tech Day – Digital Days 2022

Date 13-06-2022
Time 09:00 - 15:00
Theme Digital Days
Location
  • De Basiliek Veenendaal
  • Wiltonstraat 56
  • 3905 KW Veenendaal
Speaker
Description Kom alles te weten over Techniek & IT en los problemen op! Artifical Intelligence, Internet of Things, Augmented Reality en Blockchain. Tijdens de Tech Day van Digital Days komt het allemaal voorbij. In gave masterclasses word je helemaal bijgepraat over alle hot topics en ontwikkelingen in de wereld van IT, Techniek en Digital. Ervaar hoe intelligentie verder gaat dan ons brein en wordt ingezet bij de ontwikkeling van de meest intelligente computers en robots. Kom in een nieuwe dimensie waarin mensen en computers met elkaar communiceren en stap vanuit de werkelijkheid een virtuele wereld in.

Leerling aan het voortgezet onderwijs in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen, Nijkerk of Barneveld? Benieuwd naar alle ontwikkelingen in de wereld van IT? Niet bang om out-of-the-box te denken? Degene die het verschil gaat maken in de digitale toekomst? Klaar om met je klasgenoten de ultieme challange aan te gaan? Laat het zien tijdens de Tech Day & win de Tech Day Trophy, eeuwige roem en te gekke andere prijzen!

Na alle ontdekkingen die je tijdens de verschillende masterclasses hebt opgedaan ben jij klaar om aan de slag te gaan! Ga de ultieme challenge aan, daag je creatieve brein uit en kom met de beste en meest innovatieve oplossing voor technische vraagstukken uit de praktijk. Samen met experts uit het werkveld vertaal je jouw kennis naar mindblowing concepten.

 
More info Tech Day – Digital Days (digital-days.nl)